FAQ

Hur tänder man stickorna i flaskan?

På lilla ELDSTICKAN sitter plånet på baksidan, på stora ELDSTICKAN på framsidan.

Säljer ni refill?

Javisst, refill för lilla ELDSTICKAN finns i alla färger och kostar 35 kronor.

Är det dofttändstickor?

Nej.

Levererar ni till alla länder?

Än så länge levererar vi ELDSTICKAN till Sverige, Danmark och Tyskland. Men vi jobbar på möjligheterna att leverera till fler länder.

Vad kostar frakten?

Fri frakt ingår för svenska ordrar över 330 kr, beställer du varor för under 330 kr kostar frakten 50 kr. För frakt till andra länder inom EU är frakten fri för ordrar över 500 kr. För ordrar under 500 kr kostar frakten 99 kr till Danmark och Tyskland.

Vilka leveransalternativ finns?

PostNord, Schenker, Bring och DHL Express.

När får jag min order?

Vi gör vårt yttersta för att skicka din order inom tre arbetsdagar. Normalt sett borde du ha fått din beställning inom 5 arbetsdagar om du bor i Sverige. För andra länder kan det upp till 10 arbetsdagar.

Hur använder jag en kampanjkod?

Kampanjkoder ska anges vid betalningstillfället. Det går dessvärre inte att nyttja en kampanjkod efter ett genomfört köp.

Min order kom inte fram.

Om det har gått mer än fem arbetsdagar sedan du gjorde din beställning; mejla order@eldstickan.se så hjälper vi dig. Glöm inte att skicka med ditt namn, din adress, vilka produkter du beställt och ordernummer.

Det saknas något från min order.

Förlåt oss! Skicka direkt ett mail till order@eldstickan.se så hjälper vi dig på en gång.

Vad har ni för returpolicy?

Om du ångrar eller inte är nöjd med ditt köp hos www.eldstickan.se kan du returnera det till oss. Enligt svensk lagstiftning har du rätt att ångra ditt köp och få pengarna tillbaka i upp till 14 dagar från det att du har mottagit din beställning.

Kan jag byta produkter?

Så länge din produkt är oanvänd och i ursprungligt skick så kan du skicka tillbaka den för ett byte, men du som köpare står då för frakten tur och retur.

Jag kan inte hitta den färg eller storlek jag är ute efter.

Vi är förmodligen slutsålda av just den produkten… Men fortsätt titta in i vår butik, vi fyller på lagret kontinuerligt!

Kan jag ändra min order?

När en order är lagd kan den tyvärr inte ändras.