Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
november 12, 2019 – Inspiration

Henrietta Fromholtz: “Färgglad, social och kanske lite för mycket”

Av: Clara

Henrietta Fromholtz är en ständig källa till inspiration. Både genom sin inredning och stil men också genom att vara färgglad, bjussig, sann mot sig själv och att inte alltid visa en “perfekt” vardag.

På Eldstickan kommer vi under vintern presentera några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design.
Den här gången har vi ställt några frågor till Henrietta Fromholtz!

“jag gillar att jag själv vågar vara lite egen”

Namn: Henrietta Fromholtz

Bor:
 Lägenhet på Östermalm i Stockholm

Gör:
 Bloggare, Influencer och Frilansar inom PR, Social Media och Influencer marketing

Instagram:
@henriettafromholtz

Hur skulle du beskriva din egen inredningsstil?
– Den återspeglar mig själv skulle jag säga. Den är färgglad, social och kanske lite för mycket. Jag gillar att jag själv vågar vara lite egen, och samma gäller min inredningsstil.

Vilken är din favoritfärg när det kommer till inredning?
– Alla färger som gör mig glad, så som senapsgult och rosa. Även blå, grön och beige för att skapa en liten gnutta lugn här hemma. Men kommer du hem till mig så tror du nog att alla färger är mina favoriter, hehe. 

Vilken är din favorit-inredningspryl hemma, och varför?
– Svårt! Men mitt glasbord med marmorstomme som jag hittade på blocket för 1000 kr, mitt helt underbara soffbord som jag köpte på auktion samt min allra största investering: Dux Jetson fåtöljen. Så man kan väl säga att jag älskar alla mina second hand-prylar och möbler som jag fått ärva av mormor.

Följer du några inredningsbloggar som du kan tipsa oss om?
Massvis, men några godingar är: @joannalaven , @arrangingthings min kompis Hanaws Instagram @letthegirlgohome , sajten The Socialite Family. Alla dessa bjuder på personlig och kul inspiration och ger mig inspo på att våga ännu mer. 

Vilken ELDSTICKAN skulle du vilja ha?
Midnatt!

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till clara@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!