FAQ

Vart tänder man?

På lilla ELDSTICKAN är plånet på baksidan, på stora ELDSTICKAN på framsidan.

Säljer ni refill?

Ja, vi säljer refill för lilla ELDSTICKAN. Refill finns i alla färger och kostar antingen 30 kr för en påfyllning eller 100kr för fem påfyllningar.

Är det dofttändstickor?

Nej.

Levererar ni till alla länder?

Just nu skickar vi till Sverige, Danmark och Tyskland.

Vad kostar frakten?

Inom Sverige inkluderar alla ordrar över 350 kr fri frakt. För ordrar i Sverige under 350 kr kostar frakten 35 kr. För frakt till andra länder inom EU är frakten fri för ordrar över 500 kr. För ordrar under 500 kr kostar frakten 99 kr.

Vilka leveransalternativ finns?

PostNord, Schenker, Bring och DHL Express.

När får jag min order?

Vi gör vårt yttersta för att skicka din order inom 3 arbetsdagar efter lagd beställning. Normalt sett borde du ha fått din beställning inom 5 arbetsdagar om du bor i Sverige. För andra länder inom 10 arbetsdagar.

Hur använder jag en kampanjkod?

Kampanjkoder ska anges vid betalning för att gälla. Det går inte att nyttja en kampanjkod efter ett genomfört köp.

Min order kom inte fram.

Om det har gått mer än 5 arbetsdagar från att du lagt din order och den ej har kommit fram, skicka ett mail till info@eldstickan.se så hjälper vi dig. Skicka med ditt namn, adress, vilka produkter du beställt samt ordernummer.

Det saknas något från min order.

Aj då! Skicka ett mail till info@eldstickan.se så hjälper vi dig.

Vad har ni för retur-policy?

Om du ångrar eller inte är nöjd med ditt köp hos www.eldstickan.se kan du returnera det till oss. Enligt gällande svensk lagstiftning har du rätt att ångra ditt köp och få pengarna tillbaka inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning.

Kan jag byta produkter?

Så länge din produkt är oanvänd och i perfekt skick kan du skicka tillbaka den för ett byte, men du som köpare står då för frakten (tur och retur).

Jag kan inte hitta den färg eller storlek jag är ute efter.

Vi är förmodligen slutsålda av just den produkten… Men fortsätt titta in i vår butik, vi fyller på lagret kontinuerligt!

Kan jag ändra min order?

När en order är lagd, kan den tyvärr inte ändras.