Om oss

En svensk designklassiker in the making

Idén till ELDSTICKAN föddes när vår grundare Martina Kaski under en längre tid hade letat efter något vackert att tända sina ljus med. ”Jag tyckte det var dags att tändsticksasken fick en ny, mer elegant design och kom därför på konceptet med glasflaskan. Jag ville skapa en tidlös inredningsdetalj som i sin enkelhet kunde bidra till ett vackrare och personligare hem,” berättar hon. Detta blev startskottet till vad som är på god väg att bli en svensk designklassiker.

Tändstickor har funnits i 170 år men har i princip alltid sett likadana ut. ELDSTICKAN ger dem ett helt nytt liv med vackra och lekfulla färger i en elegant glasflaska i två olika storlekar. ELDSTICKAN säljs redan i fler än 200 butiker i tio länder.

ELDSTICKAN är stolta över

Att våra tändstickor är FSC-märkta. Det betyder att det trä vi använder kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Det gillar vi!

Don’t miss out

Vi älskar att göra våra kunder glada. Våra nyhetsbrev innehåller inredningsinspiration, produktnyheter, erbjudanden, och mycket mer.

Daglig dos av ELDSTICKAN

Vårt vackra instagramflöde fylls dagligen på med inspiration till hemmet, färgklickar som piggar upp och idéer till den perfekta gå-bort-presenten. På ELDSTICKANs stories kan du hänga med i vår grundare Martinas vardag som entreprenör där hon besöker fabriker, träffar andra inspirerande entreprenörer, eller jobbar på nya spännande samarbeten.