Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
november 21, 2019 – Inspiration

Ruta Vitesson: ”att tycka om det man inreder med brukar lösa det mesta”

Av: Clara

Ruta Vitesson är en av våra nyaste favoriter på Instagram.
Hon bjuder på bilder från sitt hem och från sin vardag med familjeliv,
hennes flöde är otroligt inbjudande och helt perfekt avvägt.

På Eldstickan kommer vi under vintern presentera några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design.
Den här gången har vi ställt några frågor till Ruta Vitesson!

Namn: Ruta Vitesson

Bor:
 I ett litet radhus, från 90-talet, på Raus i Helsingborg

Gör: Arbetar på Försäkringsbolag och fotar så mycket det hinns med på fritiden

Instagram:
 @rutavitesson

Hur skulle du beskriva din egen inredningsstil?
– Min stil!? hmm den är svår. Jag har egentligen ingen speciell stil, tycker många olika stilar är fina och jag fokuserar mest på att ta hem det jag tycker är fint. Det räcker oftast med att tycka om det man inreder med, brukar lösa det mesta. Jag tänker inte så mycket i stil, men visst, skulle jag behöva placera mig i en kategori så tror jag att jag hamnar mellan 70-tal och industri. Jag älskar den lite mer mysiga och stökiga inredningen, dvs more is more…Speciellt i barnrummen, ju mer organiserat kaos det är där desto mer magi kan barnen skapa.

“att tycka om det man inreder med brukar lösa det mesta”

Vilken är din favoritfärg när det kommer till inredning?
– Favoritfärgen är nog helt klart “greige”…låter tråkigt, men det är en underbar grund att utgå från. Då kan man både blanda med kalla och varma färger till. Sen älskar jag att blanda material, så vanlig plåtfärg och ren träfärg (oavsett träsort) är underbart.

Vilken är din favorit-inredningspryl hemma, och varför?
– Den är svår, men skulle jag vara tvungen att välja så hade jag valt barnens sängar. De är gamla, knakar sådär härligt och får rummet att kännas mysigt och busigt.

Följer du några inredningsbloggar som du kan tipsa oss om?
– Jag följer många fina, men min favorit på instagram är @annamaria.blomqvist och @viktoriaholmgren Sen älskar jag självklart Emely Slottes blogg.

“favoritfärgen är nog helt klart greige”

Vilken ELDSTICKAN skulle du vilja ha?
Vit!

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till info@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!