Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
januari 14, 2020 – Inspiration

Annainredare: ” Jag blandar gärna gammalt och nytt.”

Av: Clara

Annas hem ger ett lugnt och behagligt intryck med sina mjuka och jordnära färger. Hennes konto är fyllt av skandinavisk inspiration med en blandning av gammalt och nytt. På Annas blogg kan man även finna många tips och tricks inom inredning där både stora som små projekt visas. Vi på ELDSTICKAN kan inte bli annat än inspirerade av hennes vackra hem och hoppas att ni också blir det!


På Eldstickan kommer vi under vintern presentera några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design. Den här gången har vi ställt några frågor till Anna 

Namn: Anna

Bor: Uppsala

Gör: Jobbar som inredare på IKEA

Instagram: @annainredare

Hur skulle du beskriva din egen inredningsstil?

Skandinavisk och ljus.
Jag gillar naturliga material; trä, ull, skinn, metall (mässing). Jag blandar gärna gammalt och nytt.

Vilken är din favoritfärg när det kommer till inredning?

Jag har en vit bas. Eftersom jag inspireras av naturen är mina färger också hämtade därifrån, men inte lika kulörta. Hos mig är det varmvita toner, beige och greige med inslag av “kanel”, “gurkmeja” och lite svärta.

” Jag blandar gärna gammalt och nytt.”

Har du någon favorit bland dina inredningssaker?

I somras fyndade jag en gammal gungstol från Thonet. Den var i ett uselt skick. Den har jag renoverat. Jag har målat och satt dit ny rotting. Den är mig kär.

Följer du några inredningsbloggar som du kan tipsa om?

Jag gillar bloggarna
Trendenser
Johanna Bradford

Klicka på namnet för att komma vidare till bloggen

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit?

Den vita Eldstickan (surprise!)

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till info@eldstickan.se

Läs gärna fler av våra mini-intervjuer!