Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
januari 28, 2020 – Inspiration

Eleni Apostolakis “För mig är det viktigt att känna harmoni och lugn när jag är hemma”

Av: Clara

Vi på ELDSTICKAN finner så mycket inspiration från Elenis Instagram där hon delar förtrollande bilder från sitt hem som går i en fin harmoni av gammalt och nytt – blandat i mjuka och sköna färgtoner. Eleni driver även en blogg där hon delar sitt hem och glimtar av familjelivet. Vackert porslin, fina loppisfynd, ett och annat recept samt inredningprojekt i hemmet. Om ni inte känner till Eleni sen innan så är vi så glada att kunna presentera en liten mini-intervju med henne!

På Eldstickan kommer vi under vintern presentera några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design.
Den här gången har vi ställt några frågor till Eleni Apostolakis!

Namn: Eleni Apostolakis

Bor: I ett tvåfamiljshus i Sundsvall

Gör: Jobbar på Cervera och till viss del med mina sociala medier.

Instagram: @eleni.se

Hur skulle du beskriva din egen inredningsstil?

En blandning av gammalt och nytt i lugna färgskalor. Har en förkärlek till begagnade möbler och att bygga eget. Tillsammans skapar det en mysig och ombonad känsla som jag gillar.

“Jag har med åren blivit väldigt hemmakär och föredrar att vara hemma hellre än borta”

Vilken är din favoritfärg när det kommer till inredning?

För mig är det viktigt att känna harmoni och lugn när jag är hemma, så just nu föredrar jag mest gröna, gråa och beiga toner. Men även olika träslag.

Vilken är din favorit-inredningspryl hemma, och varför? 

Har svårt att välja bara en då nästan allt jag äger är favoriter på olika sätt och vis. Men nog känner jag lite extra för vårt köksbord och kökssoffa som jag har fyndat på loppis och  betsat mörkt. Vid det tillbringar vi mycket tid tillsammans med familjen.

Vad är hemma för dig?

Hemma för mig kan betyda flera saker men framförallt är det min familj som gör det hemma. Men det är också en plats där man kan slappna av, trivas och känna sig trygg. Jag har med åren blivit väldigt hemmakär och föredrar att vara hemma hellre än borta. Det är där man kan skapa sin egen miljö att trivas i.

Följer du några inredningsbloggar som du kan tipsa om? 

Kanske inte så många bloggare men följer otroligt många och inspirerande konton på Instagram. För att nämna några så: Hannesmauritzson, towerp, mittpallas, viktoriaholmgren och saraalfredason. Men jag skulle kunna fortsätta göra den listan lång.

Klicka på namnen för att komma till deras konton

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit?

Åh, alla färger är så himla fina. Men en av mina favoriter är inte helt oväntat den grå.

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till info@eldstickan.se

Läs gärna fler av våra mini-intervjuer!