Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt över 600kr
Shopping Bag
februari 11, 2020 – Inspiration

Hannes Mauritzson: “Enkel, hållbar och skandinavisk”

Av: Ida

Hannes är den som har tagit instagram med storm med sitt vackra hem och sina djupa och ärliga texter. Med ett växande intresse för inredning och foto sprider han och hans söta hund Charlie så mycket glädje och inspiration. Förutom sin Instagram driver Hannes även en blogg där han fördjupar sig inom ämnen som ligger honom varmt om hjärtat. Vi på ELDSTICKAN älskar att se Hannes fina bilder i vårt flöde och det tror vi ni också kommer att göra!

På Eldstickan kommer vi under vintern presentera några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design.
Den här gången har vi ställt några frågor till Hannes Mauritzson!

Namn: Hannes Mauritzson

Bor: Helsingborg

Gör: PR & Digital Growth, Content Creator & Bloggare

Instagram: @hannesmauritzson

“…jag skiftade stil varje dag, vilket inte är hållbart för mig själv men även för planeten vi lever på. “

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Min stil i 3 ord: Enkel, hållbar och skandinavisk. Jag har tre färgnyanser som genomsyrar hela vår lägenhet: beiget, vitt och grått. Dessa färger utgör själva basen i vårt hem. Därefter har jag valt addera många detaljer i andra färger, gärna en färgklick som jag hittat på loppis, för att liva upp lägenheten lite.

På senare tid har jag gjort en helomvändning när det kommer till hur jag inreder mitt hem. Nuförtiden söker jag efter unika möbler på loppis och auktioner för en billig peng med en historia. Det är då jag blir som mest exalterad i inredningsväg, en bra materiell lycka. För ett år sedan gick jag istället och köpte den senaste soffan jag sett hemma hos någon annan för 20.000. Jag skiftade stil varje dag, vilket inte är hållbart för mig själv men även för planeten vi lever på. Dessa möbler jag hittar gör jag sedan om för att de ska passa i vårt hem. En dag när vi bor i en större villa, gärna en gård, kommer jag att roffa åt mig ett helt rum som min verkstad. Det är min dröm!

Vilken är din favoritfärg när det kommer till inredning? 

Just nu är den någon typ av greige (grå/beige), men nyansen av rotting är också väldigt snyggt!

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som är din favorit?

Min favoritmöbel är vårt stora skåp i köket som jag vann på auktion. Skåpet är från år 1900 och vitlackerad. Det passar som handen i handsken i vår lägenhet. Den kommer få följa med oss länge. Det var en investering! 

Följer du några inredningsbloggar som du kan tipsa oss om? 

Många av mina vänner på min bloggportal, Lovelylife!

Klicka på namnet för att komma vidare till bloggen.

Linda Hansson
Viktoria Holmgren
Nika Wahren
Linnéa

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till info@eldstickan.se

Läs gärna fler av våra mini-intervjuer!