Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
maj 5, 2020 – Inspiration

Gabriella Öst “Skandinavisk design, speciellt den danska, tilltalar mig väldigt mycket. “

Av: Ida

Gabriellas hem är som taget ur ett inredningsmagasin, där varje vrå har tilldelats omtanke och eftertänksamhet. Vi på ELDSTICKAN blir så inspirerade av den stilrena och vackra inredning som Gabriella är en mästare på att sätta samman, besök hennes instagram för att få mer inspiration!

Vi på ELDSTICKAN vill presentera några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design.
Den här gången har vi ställt några frågor till Gabriella Öst!

Namn: Gabriella Öst

Bor: Sturefors, utanför Linköping

Gör: jobbar som Leg. Optiker 

Instagram: @villaost

Foto: Hanna Kaiser

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Modern nordisk stil, det är avskalat och enkelt med trendiga inslag! Vi bor i ett enplanshus med atriumgård som är helt nybyggt, vi flyttade in i somras och är så nöjda med det. 

Huset är allt som man kan förvänta sig av modern arkitektur och det speglas i vår inredning. Jag uppskattar och intresserar mig för trender som råder och är på ingång, men försöker i den mån det går att skapa ett hem som är tidlöst med designklassiker. Skandinaviskt design, speciellt den danska, tilltalar mig väldigt mycket. 

Vilka färger inreder du helst med?

I vårat hem har vi en grå bas, med inslag av naturmaterial så som brunt läder och rotting. Jag har alltid gillat att slänga in svarta detaljer så det har vi alltid haft mer eller mindre under årens lopp. 

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som är din favorit – varför är den det? 

Jag älskar våra y-stolar! De är klassiska stolar som är så vackra och jag blir så glad varje gång jag sätter mig i dem. De gör sig också så bra till vårat matbord som har en liten naturfärgad kant som matchar stolsitsen väldigt fint. 

Vart finner du din inspiration?

För min egen del så finner jag inspiration överallt omkring mig, hos vänner och bekanta, på resor, i social medier… Men som konkret tips om vart man söka efter inspiration så skulle jag föreslå att man följer specifika hashtaggar som tilltalar en på Instagram. 

Har några inredningskonton som du vill tipsa om?

Anna-Karin på @nytthem är en personlig favorit

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit? 

Självklart midnatt – svart som synden! 

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till info@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!