Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
maj 21, 2020 – Inspiration

Malin Nilsson “Jag inreder gärna i olika vita toner och strukturer för att skapa djup”

Av: Ida

Malins hem är precis som hennes namn @vittvittvitt på Instagram avslöjar, ett hem inrett i flera toner av vitt och vi ÄLSKAR det! Med sina ljusa och avskalade toner visar Malin att färgen vit är långt ifrån tråkig – hela hemmet utstrålar lugn och harmoni och vi på ELDSTICKAN tror att ni verkligen kommer att uppskatta detta vackra konto!

Vi på ELDSTICKAN vill presentera några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design.
Den här gången har vi ställt några frågor till Malin Nilsson!

Namn: Malin Nilsson 

Bor: Råå

Gör: Jag jobbar i butik. Tidigare visuellt men nu med försäljning. 

Instagram: @vittvittvitt

Hur skulle du beskriva din inredningsstil? 

Min inredningsstil är ljus och avskalad men med en personlig touch av loppis och vintage.

Vilka färger inreder du helst med? 

Jag inreder gärna i olika vita toner och strukturer för att skapa djup, sand och brunt och ljust trä därtill. Metall och glas behövs även för att skapa kontraster.

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som är din favorit – varför är den det? 

Mina elefanter av Vicke Lindstrand är kära ägodelar. Jag har växt upp med en elefant som stod i min farmors bokhylla. När jag var liten tyckte jag den var lite läskig men som vuxen insåg jag plötsligt att jag MÅSTE hitta en liknande elefant. Jag besökte antikmarknader och loppisar och plötsligt stod de där. Tre olika storlekar tom. De ger mig historia och adderar en exotisk och kul twist.

Har några inredningskonton som du vill tipsa om?  

En salig blandning av inredning, mode och retro/antik

@marieolssonnylander 
@reformfurniture
@maria_karlberg
@frustilista
@ballroomblitzz

Klicka på namnen för att komma direkt till kontot

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit? 

Min favoritfärg på Eldstickan är såklart vit 🙂

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till ida@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!