Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
juli 14, 2020 – Inspiration

Therese Viberger “Är det något som jag älskar så är det färg och form.”

Av: Ida

Therese har ett hem som får en att vilja sätta på sig sina mysigaste kläder, tända några ljus och bara njuta av den lugna och harmoniska omgivningen. Som florist lyckas hon skapa det mest inbjudande miljöerna med vackra växter och blommor, vi på ELDSTICKAN älskar hennes hem och blir så imponerade av hennes kreativitet!


På den här sidan presenterar vi på ELDSTICKAN några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design.
Den här gången har vi ställt några frågor till Therese Viberger!

Namn: Therese Viberger

Bor: Lidköping 

Gör Florist

Instagram: @milstenshuset

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Min inredningsstil skulle jag beskriva som en riktig blandning av nytt gammalt och lite åt det murriga hållet. Är det något som jag älskar så är det färg och form. Hänger förmodligen ihop med mitt yrke, där man får skapa fritt och möjligheterna är oändliga. 

Vilka färger inreder du helst med? 

De färger som jag har just nu är svart, mässing och jordnära dova toner.

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som är din favorit – varför är den det? 

Min favorit är en liten oljelampa i mässing som har en alldeles fantastisk form.Den är från en loppis och jag har inte sett något liknande sen dess.

Vart finner du din inspiration?

Min inspiration kommer från Naturen, växter och glädjen i att skapa med det som just då finns framför mig. Man vet aldrig vart det kan sluta, jag älskar att vara kreativ.

Har några inredningskonton som du vill tipsa om?  

Konton som jag vill tipsa om är

@snickargladjen
@tradgardsgatan6
@josefineshem

Klicka på namnen för att komma direkt till kontot

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit?

Liten Svart, skulle passa fint hos oss! 

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till ida@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!