Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
augusti 7, 2020 – Inspiration

Duka med Liten Ros

Av: Ida

Än är sommaren inte slut och vi har en skön augusti att njuta av. ELDSTICKAN ser framemot mysiga kräftskivor och grillmiddagar med släkt och vänner. Vi tar gärna varje tillfälle som ges att piffa till det lite extra, därför vill vi dela med oss av en väldigt enkel dukning som får sig ett lyft med hjälp av Liten Ros.

Vi på ELDSTICKAN älskar inredning och styling, på den här sidan samlar vi massor med inspiration från både oss själva och andra fantastiska kreatörer. Missa inte våra Mini-intervjuer med intressanta och kreativa influencers för mer tips och idéer på hur man kan inreda hemmet. För mer daglig inspiration följ oss på vår Instagram.

För många betyder tändandet av ljus att sätta stämningen i rummet, med ljusets mjuka sken och flackande låga skapas ett lugn. Vi gillar kontrasten mellan det mjukt vita och den eleganta röda färgen från Liten Ros. Denna flaska med sin klassiska nyans har många associationer men för ELDSTICKAN står Ros för passion, mod och beslutsamhet.

Ett sätt att göra dukningen lite roligare och mer personlig är små gåvor vid varje bordsplacering. En fin detalj kan vara att bjuda gästerna på en alldeles egen ELDSTICKAN. Vem blir inte glad av en sån fin gåva och överraskning?

När det kommer till middagsbjudningar är det självklart det goda sällskapet som är i fokus. Men med ett fint dukat bord sätter du stämningen och skapar en inbjudande miljö. Vi vågar även påstå att maten smakar lite godare när det blir fint serverat, kom ihåg att vi även äter med ögonen!

Vi vill gärna se hur ni inreder tillsammans med ELDSTICKAN. Oavsett om det är stora fester eller en enkel middag för två. Tagga oss på Instagram @eldstickan eller använd vår hashtag #eldstickan