Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
augusti 23, 2020 – Inspiration

Enkel styling med Stora ELDSTICKAN

Av: Ida

Enkel styling i tre variationer i en skandinaviskt minimalistisk stil där ELDSTICKAN är inredningsdetaljen som talar!

Vi på ELDSTICKAN älskar inredning och styling, på den här sidan samlar vi massor med inspiration från både oss själva och andra fantastiska kreatörer. Missa inte våra Mini-intervjuer med intressanta och kreativa influencers för mer tips och idéer på hur man kan inreda hemmet. För mer daglig inspiration följ oss på vår Instagram.

Stor Svart är en klassiker som med sin stilrena design ger hemmet en elegant touch. Vi gillar att styla svart på svart, det blir en elegant kontrast till ett neutralt färgschema likt dessa mjukt beiga och bruna toner. Vill man gå all in med det svarta kan man även välja att byta ut vårt vita handstöpta ljus till ett av våra svarta – för att ge det en extra dramatisk effekt.

Stor Aska är vår eleganta gråa nyans, som vi gärna matchar med våra handstöpta ljus i samma färg. Här stylade vi det enkelt i samma princip som innan, i en grupp om tre, och i olika nivåer för att skapa ett fint stilleben som fångar ögat och låter dom enkla detaljerna tala för sig själva.

Stor Vit är den klassiska färgen som signalerar skandinavisk minimalism och som alltid är ett säkert kort! En färg som passar till alla stilar och hem. Fin att att inreda med som här med mjuka beiga toner och svarta kontraster, men passar lika bra till dig som vill omge dig med mer färg.

Vi hoppas att med dessa enkla tips ha gett er lite inspiration, låt oss veta, vilken färg och kombination är din favorit?
Vad skulle ni vilja se mer av här på vår inspirationssida? Lämna gärna en kommentar!