Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
augusti 31, 2020 – Inspiration

Claudia Behnan “avskalat på ett varmt sätt”

Av: Ida

Vi på ELDSTICKAN föll direkt för Claudias avskalade men ändå varmt inbjudande hem. Med mörka toner som värms upp av neutrala element och olika texturer, skapar hon intressanta kombinationer som får en att vilja flytta in direkt! På sin instagram delar hon med sig av både sitt vackra hem samt sin härligt positiva energi, vem blir inte glad av att se Claudias bilder i sitt flöde?

På den här sidan presenterar vi på ELDSTICKAN några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design. Den här gången har vi ställt några frågor till Claudia Behnan

Namn: Claudia Behnan

Bor: Norrköping

Gör: Jobbar som influencer samt konsulterar företag inom influencer marketing

Instagram: @claudia.behnan

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Min inredningsstil är rätt så skandinavisk, eller jooo mkt skandinavisk, avskalad på ett varmt sätt (om man kan säga så) där de strama linjerna i huset möter det mörka och de tropiska i växtlighet. Ett hem där tidlösa designklassiker möter modern design. 

Vilka färger inreder du helst med?

Jag inreder helst med mörka kontraster som svart och grått samt de mjuka till beige och vitt. Sen älskar jag att tillsätta element som keramik, metaller och glas  

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som är din favorit – varför är den det?

Ja jag ber min man titt som tätt att bygga saker åt oss! Han har byggt vårt glasbord, vårt matbord o lite annat smått o gott och när ens tankar blir verklighet så blir det en helt annan kärlek för de materiella, att få skapa något själv som ingen annan har. Sen är jag svag för stora urnor! Har en stor urna jag hittat på en loppis många år sedan som jag går förbi varje dag och som får mitt hjärta att rusa, så vacker är den.

Vart finner du din inspiration?

Överallt, från resor runt om världen, till att sitta på ett cafe titta på människor, från naturen, till pinterest. 

Har några inredningskonton som du vill tipsa om? 

Jag älskar konton som andas liv, för mig handlar det inte bara om snygga bilder utan där man får se hela hemmets hjärta och historia! 

@dittesvanfeldt
@susantornqvist
@johannahaglunds
@marieolssonnylander
@saint.fabien 

Klicka på namnen för att komma direkt till kontot

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit?

Självklart Midnatt

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till ida@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!