Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
september 24, 2020 – Inspiration

Maria Sundberg Holm: “Hemtrevligt skandinavisk med stora inslag av loppat och vintage”.

Av: Ida

Marias konto är en fröjd att kolla igenom, här bjuder hon på så som hon själv beskriver “lite galna idéer & ett och annat diy”. Med harmoniska bilder och lugna färger, en blandning av loppat och vintage så finns det alltid något intressant att vila ögonen på! Vi älskar Marias inspirerade hem och det tror vi ni också kommer göra!

På den här sidan presenterar vi på ELDSTICKAN några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design. Den här gången har vi ställt några frågor till Maria!

Namn: Maria Sundberg Holm

Bor: Trädgårdsgatan 6 i Herrljunga

Gör: Influencer, inredare och stylist och även deltid med HR och administration.

Instagram: @tradgardsgatan6

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Hemtrevligt skandinavisk med stora inslag av loppat och vintage, elller en “salig blandning” som jag oftast sammanfattar det med. Jag blandar gärna stilar och årgångar men försöker hålla ihop det med likasinnade färger för att skapa en harmonisk helhet.

Vilka färger inreder du helst med?

Beige, brunt, vitt och svart dominerar men lägger gärna till lite grönt, rost och gult också där det känns bra. 

“Hemtrevligt skandinavisk med stora inslag av loppat och vintage”

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som är din favorit – varför är den det?

Oj, det var en svårt då jag har så mycket som jag gillar. Men det lilla skrivbordet som jag köpte på Blocket och gjorde klart för några veckor sedan är just nu en favorit. När man jobbat och gjort i ordning en möbel under lång tid så blir man lite extra kär i den.

Vart finner du din inspiration? 

Faktiskt precis överallt. Jag har en ständig “radar” på och tar in idéer och inspiration från det mesta i min omgivning. Andras hem, naturen, magasin, mode, instagram, konst, arkitektur, muséer, butiker, pinterest… 


Har några inredningskonton som du vill tipsa om?  

@annainredare

@studioelwa

@bloggaibagis

@sarahmacfie

@michaelagrut

Klicka på namnen för att komma direkt till kontot

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit? 

 Liten Vit, då den passar precis överallt.

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till ida@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!