Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
december 1, 2020 – Inspiration

Rebeccah Eriksson “Jag älskar allt som är rustikt och industriellt”

Av: Ida

Följ med in i Rebeccahs vackra hem som bjuder på fina färger och mönster. En vacker blandning där mjuka textiler möter det rustika och industriella som ger hemmet en personlig touch! Vi älskar Rebeccahs hem och det är vi säkra på att ni också kommer att göra!

På den här sidan presenterar vi på ELDSTICKAN några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design. Den här gången har vi ställt några frågor till Rebeccah

Namn: Rebeccah Eriksson

Bor: Strax utanför Visby, Gotland

Gör: Lärare

Instagram: @gotlands.huset

Hur skulle du beskriva din inredningsstil:

En varm, bohemisk industristil med mycket kontraster. Gärna lekfullt och praktiskt! Jag älskar återbruk och köper sällan nytt. Oftast bygger vi själva eller handlar på loppis 🤎 Jag älskar att få vara kreativ och tar gärna ut svängarna när det gäller barnrummen. 

Vilka färger inreder du helst med?

Jag älskar ljusa träslag, rost, brunt, grått, svart och vitt. Men tar gärna ut svängarna med gult och grönt! 

Har du någon inredningsdetalj som är en favorit? Varför det?

Svårt att bara välja en… Men för att välja någon så säger jag vår skjutdörr i smide. Den gör hela den väggen! Eftersom vi har 5,40 i takhöjd funderade vi rejält på hur vi skulle fylla den där stora vita väggen. Och det där blev en kanonbra lösning!

Hur inreder du till jul?

Jag pysslar ju en hel del vilket syns som mest under julen. Mina tapetstjärnor fyller hela huset, så förutom mina pyssel-alster är det mest naturmaterial, ljus och lyktor.

Vart finner du din inspiration? 

Jag älskar allt som är rustikt och industriellt. Gärna i kombination! Märken som House Doctor, Madam Stoltz och Affari inspirerar massor. Ofta blir jag inspirerad av något jag sett i en tidning, i sociala medier eller hos något märke. Inspirationen sår ett litet frö där jag ofta tänker att “den där skulle man göra om såhär, och ändra lite där…”. Sen så älskar jag att köra på min egen stil. Trender och stilregler är inte min grej alls. Jag vet att de flesta skulle avråda starkt till att ha fyra olika tapeter i ett rum. Men jag älskar det 

Vilken färg på Eldstickan är din favorit?

Midnatt och Aska!

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar. Mejla till ida@eldstickan.se

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!