Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
april 7, 2021 – Inspiration

Nathalie Palmén “Färg är viktigt för mig för det gör mig glad”

Av: Ida

Färg kan verkligen pigga upp och det visar Nathalie med sitt färgglada hem som går i vackra toner av rosa och beige med några kontraster i jordnära toner. Med en härlig mix av färger och texturer får hon hemmet att både kännas hemtrevligt och se inbjudande ut. Vi blir alltid glada när Nathalies bilder dyker upp i vårt flöde, det tror vi ni också blir!

På den här sidan presenterar vi på ELDSTICKAN några av våra egna favoriter, proffs och hemmafixare, som på ett eller annat sätt inspirerar till nya sätt att tänka kring heminredning och design. Den här gången har vi ställt några frågor till Nathalie.

Namn: Nathalie Palmén

Bor: Lidköping

Gör: Jobbar på min mans företag K Frakt

Instagram: Husnr.22

Hur skulle du beskriva din inredningsstil? 

Jag har en personlig stil med mycket färg! Jag går min egna väg och vågar sticka ut från mängden! Det är en välkomnande känsla hemma hos mig!

Vilka färger inreder du helst med?

Oj, Jag tycker om många olika färger och är inte rädd för att mixa! Min nedervåning är i rosa toner och min övervåning i mörka, beige toner.

Jag ville skapa ett lugn och har valt mer jordnära toner uppe för där umgås vi mycket och vår nedervåning i mer glada men harmoniska toner!

Färg är viktigt för mig för det gör mig glad!

Har du någon inredningsdetalj i ditt hem som är din favorit – varför är den det? 

Jag kan tyvärr inte bara välja en sak i mitt hem då det är många som betyder nått. Men jag älskar min nya lampa som sitter uppe vid den rosa soffan, men jag älskar också min rottingfåtölj i hallen så jag har många saker som betyder nått! Älskar mina vaser jag har hemma med för jag älskar snittblommor.

Vart finner du din inspiration?

Jag kollar mycket i tidningar men även pinterest samt så har man ju dom sociala nätverken med som inspirerar!

Men får ofta upp nått i huvudet och skapar gärna själv, Vill gå min egna väg och inte bara följa trender utan hitta en härlig mix mellan.

Har några inredningskonton som du vill tipsa om?  

– Anna-Karin nytthem som är en ren dröm alltså älskar allt hos henne, Inredning i lyx!
– Jenny husetvidklippan hon vågar också ta in färg i sitt hem och här blir man så glad av alla hennes otroligt vackra bilder.
– Zandra inspirationbyzandra ett hem som är som en smällkaramell och här blir man överlycklig av alla färger och jag älskar att hon vågar!
– Emma emma_enbom Som har jordnära toner men sticker ut med mycket fina detaljer i sitt hem!

Klicka på namnet för att komma direkt till kontot

Vilken färg på ELDSTICKAN är din favorit? 

Jag har flera favoriter hos er men dom jag älskar mest är:

Dessa färger är så fina och älskar att hela stickan är svart på Midnatt

Är du intresserad av inredning och förtjust i att visa upp ditt hem eller dina inspirationskällor. Gillar du Eldstickan och vill att vi tar oss en titt på ditt flöde och dina idéer? Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att ta del av fler inredningstips och tankar!

Läs gärna våra andra mini-intervjuer!