Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
maj 25, 2021 – Inspiration

Skapa myskänslan i hemmet med ELDSTICKAN

Av: Ida

Även om sommaren är i full blom så är det ändå alltid mysigt att få tända några ljus under sommarkvällarna. Låt oss ta en titt på hur Hannes Mauritzson skapar en mysig känsla i hemmet tillsammans med våra tändstickor och handstöpta ljus!

Det är fint att mixa färgerna på ljusen och ljusstakarna för att skapa vackra kontraster och djup.

Sommaren är här och vi har en härlig tid att se framemot. Att kunna få njuta av varma och ljusa dagar som sedan avslutas med mysiga och ljumma sommarkvällar med tända ljus. Hannes visar att det är fint att inreda med ljus året om. Mixa färgerna på ljusen och ljusstakarna för att skapa vackra kontraster och djup som ögat dras till.

Våra tändstickor är gjorda för att stå framme, du kan mixa och matcha med dina favoritfärger.

Vår ambition var att lyfta den tråkiga tändsticksasken från lådan och låta den bli till en vacker inredningsdetalj. Våra tändstickor är gjorda för att stå framme, du kan mixa och matcha med dina favoritfärger, det finns något för alla hem och stilar! På Hannes soffbord ser vi Rund Sol och Liten vinröd, en vacker färgkombination som knyter an till resten av färgerna i hemmet.

Skapa ett lugn med tända ljus, unna dig en stund att koppla av och koppla från.

Att tända ljus skapar ett lugn samtidigt som det är vackert att titta på. Unna dig en stund att koppla av och koppla från och njut av lugnet. Vi på ELDSTICKAN hoppas att ni alla får en härlig sommar med tid för lugn och ro och många mysiga stunder.

Foto: Hannes Mauritzson – @hannesmauritzson