Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
juni 19, 2021 – Inspiration

Sommardukning med färgglada tändstickor

Av: Ida

Mixa och matcha enkelt med ELDSTICKAN, piffa upp sommarens dukningar med färgglada tändstickor som passar alla hem och stilar! Vi visar hur enkelt det är att mixa och matcha ELDSTICKAN med sommarens alla dukningar. Den här gången valde vi en enkel och somrig bas som piffades upp lite extra med våra färgglada tändstickor! Vilken färg är din favorit?

Dukat bord med Rund Klassisk Skog

När man har en vit bas kan det vara fint att addera olika texturer så det skapas lite liv i dukningen. Här har vi även valt att dekorera med olika nivåer på vaserna samt ljusen och de runda formerna går som en röd tråd genom hela dukningen. Rund Klassisk Skog med sin vackert gröna kulör står lekfullt ut mot en ljusare bakgrund, men den gröna nyansen smälter även in väldigt fint tillsammans med ett flertal andra färger.

Vad säger sommar mer än ett bord fyllt med blommor? Gör dukningen lite extra piffig och dekorera även annat än bara vaserna med blommor och gröna kvistar. Här kan man såklart välja ut sina favoritblommor och dekorera precis som man vill, det är bara fantasin som sätter gränserna!

Dukat bord med glas och tändstickor och ljus från Eldstickan
Servett med gröna kvistar som dekoration
Glas dekorerat med vita blommor
Presentbox Midsommar med tre Lilla Eldstickan i färgerna Hav, Sol och Vit

Alla blir glada av en fin presentbox från Eldstickan

Är du bortbjuden till midsommar och vill bjuda på en vacker gå-bort-present?
Vår presentbox Midsommar är den perfekta presenten, både vacker och användbar!

Oavsett om du föredrar att inreda med färgglada eller neutrala färger, så är det roligt att kunna välja och matcha ELDSTICKAN efter känsla och humör. Men nu till sommaren dekorerar vi gärna med våra färgglada favoriter. Runda Eldstickan skapar en lugn och mjuk känsla, vår klassiker Lilla Eldstickan är en stadig och vacker detalj som ögat gärna dras mot.

Vi på ELDSTICKAN önskar er alla en fantastisk sommar, dela gärna era stunder tillsammans med era Eldstickor på vår Instagram. Tagga oss i era bilder med @eldstickan eller använd vår hashtag #eldstickan så vi kan dela era fina stunder!