Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
december 14, 2021 – Inspiration

Våra bästa julklappstips

Av: Ida

Att hitta den perfekta julklappen till den som har allt kan ibland kännas utmanande. För att inte tala om hur svårt det kan vara att hitta en julklapp till släktens julklappsspel eller till den trendsäkra systern med järnkoll på allt.  

Ibland kan jakten på den där guldkornet bidra till en stress som tar över själva glädjen och längtan som tiden innan jul skall och bör innebära. Så vill vi inte ha det – julen skall vara en glädjefylld tid, fylld av värme och kärlek. Därför har vi listat några av ELDSTICKANS bästa julklappstips och hoppas att det kan bidra till att ni får klapp-inspiration och mer tid till att njuta!  

Till Mamma

Till mamman som älskar ljus och som “eldar upp sin lön” lägger vi vackra handstöpta ljus under granen. Till detta får hon en vacker presentbox med stora ELDSTICKAN. (så hon hinner tända alla ljus innan tändstickan slocknar, det kan ju ta sin tid…) Vackra som de är i sina eleganta förpackningar, bara att lägga under granen.  

Till Pappa

Han som har allt – och lite till. Han som tycker att pengarna skall läggas på “någonting vettigt” och inte på onödiga klappar. Ja, han kan ibland vara svår att hitta den perfekta julklappen till. Men inte i år, i år kan ni lägga en snygg – och vettig julklapp – under granen, nämligen en Brandsläckare.  

Till julklappsspelet

Att bara köpa för köpandets skull känns varken kul för den som ger, får eller för vår miljö. Därför vill vi tipsa er om det perfekta bidraget till årets spel Lilla Eldstickan.  

Eleganta och användbara tändstickor som passar alla. Dessutom kan man fylla den eleganta flaskan på nytt med våra refillaskar när tändstickorna tagit slut, smart va?  

Till Bror

Visst är det kul att ge bort något som mottagaren inte kunnat lista ut innan? Något oväntat – proppfylld med omtanke och kärlek? Ge bort en Brandvarnarbox som gör att man kan känna sig trygg och säker i många år framöver.  

Till Syster

Till den trendsäkra systern, hon med fingertoppskänsla för detaljer, inredning och stil är valet enkelt. En Brandfilt utformad som en “Coffe table book” hamnar i ett paket under granen med hennes namn på. Med ELDSTCIKANS brandfilt hemma får hon ett tryggt och säkert hem – utan att tumma på stilen. Det vet vi att hon kommer älska, lika mycket som vi.  

Till Vännen

Kanske har du en riktig ädelsten till vän som förtjänar lite extra kärlek och omtanke?  Ge bort presentboxen All black med nyheterna uppkallade efter just två ädelstenar, Samaragd och Rodonit, som en symbolisk gåva för allt din vän betyder för dig.

Till dig själv

Ja, varför inte unna dig själv något? Efter ännu ett år I pandemins spår finns det ingen som förtjänar lite extra kärlek som just du. Unna dig en överraskning I form av Hemlisen – vi lovar att den kommer att lysa upp vintermörkret.  

HO-HO-HO
Dela gärna era ELDSTICKAN klappar under #eldstickan på Instagram