Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt över 600kr
Shopping Bag
januari 31, 2022 – Inspiration

Alla hjärtans dag, en värmande gåva

Av: Ida

Bjud någon du håller kär på en myskväll tillsammans med ELDSTICKAN

Alla hjärtans dag närmar sig, håll glöden vid liv med en värmande gåva från ELDSTICKAN. Att hitta presenter är inte alltid lätt, men det är tanken som räknas! En gåva från ELDSTICKAN är fylld med tid för mysiga stunder, den perfekta presenten att unna den du håller kär❣️

En presentbox som värmer och varar länge. Fylld med tid för mysiga stunder. Vi lever i en tid där vardagen kan kännas stressig, då kan det vara bra att bli påmind om vikten av att varva ner och koppla av. Med Eldstickans tändstickor, som är vackra nog att stå framme och alltid finns nära till hands, kan vi finna lugnet som kommer av att tända några ljus eller en värmande brasa.

Ge bort en ros som aldrig vissnar, Liten Ros är den perfekta presenten att unna den du håller kär

En gåva som värmer extra länge, vår eleganta presentbox med stora tändstickor, perfekt för att tända en värmande brasa i februarikylan. Stor Svart Presentbox rymmer en förpackning med Stora Eldstickan. Låt kärlekens låga brinna extra länge med Stora Eldstickans långa och lite stadigare stickor.

Vi vill gärna se hur ni sprider värme och kärlek i februari. Dela era ELDSTICKAN-stunder med #eldstickan på Instagram