Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
november 1, 2022 – Okategoriserad

Farsdag, fira alla snälla pappor

Av: Elisabeth

Fira alla härliga personer som har en papparoll i ditt liv. Den 13 november firar vi alla pappor med en egen dag. Med en uppskattad gåva från ELDSTICKAN kan du överraska din pappa med en både snygg och praktisk present. En brandsläckare från ELDSTICKAN är en snygg inredningsdetalj i hemmet som är enkel och smidig att använda. Den kräver heller inte någon städning efter användning då släckmedlet är helt rent.

Midnatt

Eldstickan Midnatt

En av våra absoluta storsäljare som numera är en klassiker i många hem. Med sin sobra och lyxiga framtoning tilltalar den de flesta och oavsett vilken inredning du har passar den alltid in. Läs mer om produkten här.

Eldstickan Brandfilt

Kanske är Eldstickan Brandfilt den mest praktiska inredningsdetalj du kan ha i ditt hem. Tillgänglig och enkel att använda kan den minska spridningen av uppflammande eld på bara några sekunder. Se till att alla vet var den finns och hur man använder den. Läs mer om produkten här.

Dela dina Farsdag minnen och ELDSTICKAN-stunder med #eldstickan på Instagram.