Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 695kr
Shopping Bag
november 7, 2022 – Okategoriserad

Våra bästa julklappstips 2022

Av: Elisabeth

Liten Ros

Har du börjat fundera på vad dina nära och kära ska få i julklapp? Hos Eldstickan hittar du fina och användbara julklappar till både familjen och dina anställda. Med en klassisk design uppskattas de av alla och oavsett vilken inredning eller färg man gillar matchar vi stilen. Ge bort en trygg och samtidigt snygg julgåva som kommer få en naturlig plats i vardagsrummet hos mottagaren. Alla Eldstickans produkter är enkla och trygga att använda.

Eldstickan Brandfilt

Ge bort en trygg julklapp i form av en användarvänlig Brandfilt med en klassisk och snygg design som passar i alla hem. Förvara filten centralt och lättillgängligt i ditt hem. Låt alla familjemedlemmar veta var den finns och hur den ska användas om olyckan skulle vara framme.

Eldstickan Brandsläckare

Denna brandsläckare är en helt ny typ av kolsyresläckare som gör att släckningen kan påbörjas omedelbart och utan att några skador uppstår. Släckmedlet är helt rent så man behöver inte ens torka upp något efteråt. Koldioxiden tränger undan syrgasen och släcker på så sätt branden.

Brandvarnarboxen Vinröd

Brandvarnarboxen är den perfekta presenten att ge bort i julklapp till någon som du vill visa lite extra omtanke. Presentboxen innehåller vår eleganta Lilla Eldstickan i färgen vinröd, som vackert matchas med en vit brandvarnare.

Se hela vårt Eldstickan sortiment i vår webshop, där hittar du massor av olika produkter i varierande färger och presentboxar i olika storlekar.

Dela dina julklappsminnen och ELDSTICKAN-stunder med #eldstickan på Instagram.