Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
maj 4, 2023 – Inspiration

Mors dag presenter 2023

Av: Martina

Snart är det dags för mors dag och vi vill såklart ge det där lilla extra till våra älskade mammor för att visa vår uppskattning. Det är dock inte helt lätt att hitta en passande present – därför har vi samlat våra bästa presenttips till mors dag, eller andra tillfällen. Är du själv mamma? Skicka listan vidare till din familj som en liten hint.

Till den inredningsintresserade
Till mamman som har ett öga för detaljer och ett intresse för inredning passar vår Stora Eldstickan perfekt. Stora Eldstickan är 15cm hög och rymmer ca 100 stycken braständstickor och har plån på etiketten. Behållaren är gjord i glas och har en tidlös design som passar i alla hem. Stickorna finns i 3 olika färger – vitt, svart och grått. Mixa och matcha hur du vill!

PS, du kan även köpa till ett ark med 8 stycken refillplån eller nya tändstickor.

Aska Ljus

Till den frusna
Ljus kan man aldrig få för många av om du frågar oss. En gåva som värmer extra länge, våra eleganta handstöpta ljus. Till den vågade och självsäkra passar våra Svarta Ljus perfekt eller varför inte ge bort Vita ljus. En klassiker som aldrig blir fel. Ljusen är tillverkade i Sverige och varje ask innehåller 6 stycken handstöpta ljus av stearin och paraffin.

Till den som redan har allt
Säkerhet är A och O, men det är inte alla som har en brandfilt eller brandsläckare hemma ifall en brand skulle uppstå. Vår brandfilt är både en stilren inredningsdetalj men även en omtänksam gåva ifall en eldsvåda skulle inträffa. Passar även perfekt till mamman som redan har allt. Placera den centralt och lättåtkomligt i bostaden för att snabbt komma åt den ifall olyckan skulle vara framme. Lådans baksida har hål som gör filten lätt att hänga upp på en vägg. Brandfilten släcker mindre bränder så som i stekpanna eller på textilier. Perfekt att hänga på väggen i köket där brandrisken är som störst eller placera på soffbordet om man har levande ljus nära.

Vi på Eldstickan önskar alla fantastiska mammor en säker och glad mors dag!