Din Varukorg

Här var det tomt!

Gå till butiken för att lägga till produkter i din varukorg.

Till Butiken
Fri frakt vid köp över 600kr
Shopping Bag
maj 30, 2023 – Okategoriserad

Studentpresenter

Av: Martina

Snart kommer städerna fyllas av lyckliga studenter som precis avslutat långa studier och som tar sina första steg ut i arbetslivet – en tid som förtjänar att firas. Du har blivit inbjuden till den glädjefyllda dagen, men vad ska du ge i present? Oroa dig inte, vi ger dig de bästa tipsen på fina gåvor att överraska med. Alltifrån praktiska till moderna favoriter som hjälper studenten i skapandet av sitt framtida hem.

Till studenten som ska testa sina vingar

Efter studenten tar många sina första steg ut i vuxenlivet. Det kan innebära att man ger sig ut på okänd mark och flyttar hemifrån. Vad passar inte bättre än en brandsläckare. En självklarhet i ett hem, men kanske inte det billigaste att inhandla som nybliven vuxen. Däremot billig i jämförelse med vad en brand kan orsaka. Vår brandsläckare är både snygg att ha framme och smidig att använda. En perfekt gåva att ge bort som inflyttningspresent.

Sätt en färgklick på vardagen

Ge bort en av våra presentboxar. Sätt ihop din egna eller välj någon av våra färdiga boxar. Vi tipsar om vår Midsommar presentbox som innehåller färgerna Hav, Sol och Vit. En riktig färgklick som lyser upp en grå sommardag. Blått är flott och gult är verkligen inte fult om du frågar oss.

Tändstickorna kommer redan inslagna i en svart elegant box med band – smidigt va?

Det lilla extra

Osäker på vad personen önskar sig eller vill du ge bort ytterliggare en gåva? Då passar ett presentkort perfekt. Ladda kortet med valfritt belopp, lägg det i ett kuvert och ge bort tillsammans med en personlig lapp.

Stort grattis till studenten och vi önskar er all lycka i framtiden. Nu börjar livet!